Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att man kan åtala någon betyder det inte att man måste


känner mig förbannad
inte förbannad
som du tror

nej fan
sanna mina ord

snarare åt
det rädda hållet

för det är skrämmande
verklighetsfrämmande
mänsklighetshämmande

att en rånare som du
kan sno 30 tusen
från mig

du är den
riktiga tjuven

och skicka mig
i 120 dagar till
buren
bakom muren

du är fan dum i huvet

ringa snuten
be dom sätta på
blåljusen
för att klaga på ett
knytnävsslag

jag skickade inte ens dig
till akuten

fan jag blir knäsvag

skulle ha tagit
chansen
när jag väl hade den

skurit av dig skallen
och skitit ner i halsen

för vem har svansen
och hornen
vem har glorian?

lite otippat
men bakom din valpblick
är ögonen mordiska

lite småroliga
komiska
samtidigt tokiga

för dom ser så snälla ut
på långt håll

och det ser så jävla
påtvingat ut
när dom läcker som såll

när du tvingar fram
dina falska tårar

låtsas gråta
för det var så hemskt
det som hände

i mina ögon är hela du
en enda blind fläck

vill mosa dig som en insekt
tvinga ur dig
ur min släkt

du är inte välkommen längre
har aldrig nånsin varit

trots att du är en galning
är du inte ett dugg farlig

bara skadlig
för din omgivning

den falskaste människan
som jag någonsin mött

blir trött
på att klaga

men din morsa
borde fan ha gjort abort
innan du blivit född

vill aldrig se dig mer
och jag skiter i vad du vill

din usling
luring
som ormen i eden

det enda du duger till
är som veden
i en kamin

du är bara jävligt märklig
inte ett uns av magi

pressar ner dig i en
dokumentförstörarmaskin

för jag är förbannad
men inte som du tror

jag ÄR inte som du tror
hyllar snutmord
förkastar budord

utom ett
det att man inte ska
sno folks tjejer

du tog
allt jag hade
utom mina grejer

min fru
min dotter
hela mitt liv

tyckte du var
ganska viril va?

men vill spränga dig i luften
som en satans missil

du har inget
existensberättigande

du förtjänade
den där jävla knutna handen

och jag ångrar inte ett skit
men beklagar ett det
blev som det blev

borde ha sparkat sönder
ditt skrev

och ditt huvud med

men jag är inte förbannad
till och med
ganska sansad

under mitt pansar
känner jag mitt ansvar

bara att du är
så jävla motbjudande

en kuksugare

en fluga är
fan mer värd än du

censur
censur

vill inte låta barnen
höra den här meningen

men den går ut på
att du är mindre värd
än ingen

du knullade min fru
när hon fortfarande hade
kvar ringen

på fingret

vill ge dig en
kronisk mittbena

och klösa sönder
ditt ena
öra

men jag är inte arg
bara något frustrerad

om vi hade bott i iran
hade du blivit stenad

jag hade dammsugit
upp ditt stoft

med flit tappat ut det
över ringvägen

det spelar ingen roll
för du hade aldrig

en själ ens
















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-23 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP