Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min syster.


Alltid i armkrok.

I dag var jag på Bondens Marknad
och köpte mangold, morötter och squash.

Jag saknade dig vid min sida.

Vi gick ofta till torget tillsammans.
Du med spånkorgen på ena armen,
min arm under den andra.
Vi köpte potatis, jordgubbar, fisk och blommor.

Vi gick alltid i armkrok och i samma takt.




Fri vers av Marja Granqvist VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-24 00:14



Bookmark and Share


  Arja Söderfeldt
Text som andas försiktigt om en stark? längtan.
2011-08-31

    ej medlem längre
Vemod och saknad
2011-08-24

    ej medlem längre
Kärlek, förlorad, kanske, men närvarande trots allt ... mangold är ett kärleksord
2011-08-24

    ej medlem längre
Vackert och tidlöst om förlorad närhet mellan två systrar . . .
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Marja Granqvist
Marja Granqvist VIP