Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är då Något? Jo STORT! Och ingen tolkning kan anses som fel. För det stora hos mig och dig kan vara så olika, men ändå så RÄTT!


Bara något... men inte så bara...!

Att detta
som vi kan kalla Något
är så STORT

Detta utan förklaring
så otroligt vackert
Skimrar i regnbågens alla färger

Värmer din frusna själ

Detta något
har så många namn
men är ändå utan dag
Så varför inte kalla det Dagen
Ljuset
Skrattet
Lyckan
Kraften

Detta Något
finns för alla
För dig som tror
och för sig som förnekar
även för dig som inte vet...

Låt oss sprida
detta Något
som betyder mycket för mig
för Dig
men som ändå kan skilja
från person till person

Bär med dig
ge ut
låt det sippra sakta
och smitta andra
med det som gör livet
så fantastiskt


Något ger ännu mera Något ♥




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-24 08:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, sanningen är mångsidig.
2011-08-28

  aol
vackert skrftat menar jag, kram vännen
2011-08-24

  aol
så vackert skriftat vnnen
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen