Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åt vilket håll går vägen?


på väg I



innan du visste
att du ville mig

var jag på väg




Fri vers av rebecca d
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-01-06 14:33



Bookmark and Share


  Rachel Roth
klurig denna, kan tolkas på så många olika sätt
här en som kommer lite avsides ifrån...som om man var på väg redan från början för att man kanske inte vågade ändå...fast man intalade sig att man gjorde det
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d