Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg II


och om du följer med
tar jag med dig




Fri vers av rebecca d
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-01-06 14:34



Bookmark and Share


  Karin I
fint. fint. fint.
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d