Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stola av varm snö

 

hon har en känsla

av julaftons morgon men

vet inte vad hon väntar

 

det blåser en underskön

kyla, lägger sig

om axlarna som en stola

av varm snö

 

ute i snåren viskas

det att hon alltid vill ha nytt

att årets växlingar

klär henne

 

och på samma gång som hon

behåller vad som är viktigt

 

ger ut med det gamla

in med det nya

henne ro




Fri vers av molly crayons
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2011-08-25 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons