Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

njutning och förträngning

jag driver båten genom skummande vatten och vi seglar fantastiskt väl
"ännu kan han, mannen!" tänker jag nöjd när vatten sprutar vid bogen då jag lägger om rodret och tar något högre höjd
han, den något gamle, han med sitt vita skägg

"ännu kan man!"

så självklart
för jag skeppet över hav

tanken är helt omöjlig
den
att man kan gå i kvav

"inte än! inte än!"

sen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-25 19:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, havet är en vän
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP