Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd ett ljus

Jag är inte alltid vacker

men jag vet att det hjälper att vara det.

Tänd ett ljus för skönhet.

 

Jag är en slav under samhällets normer

men jag kämpar för att göra mig fri.

Tänd ett ljus för frihet.

 

Jag tjänar inte mycket pengar

men jag lever rikt.

Tänd ett ljus för rikedom.

 

Jag vet att världen är orättvis

men jag tror inte att den är ond.

Tänd ett ljus

 

 

för hopp.




Fri vers av Delora
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-25 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora