Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen har cancer

Det är sjukt



En isbit smälter

Rinner sakta nerför

Jordens glödheta

Brännande rygg



Världen har influensa

Men se det är

Makten som frossar

Inga termometrar

Bara febrig lycka

Det kan aldrig gå rätt



Träden dör

Se så de hostar spottar spyr



Det går utför

I natt kommer krisen

Dra i era stela lakan

Begrav

Era löjliga mänskliga krämpor

Det finns de som har det värre



Himlen till exempel

Himlen har cancer




Fri vers (Fri form) av ester.b
Läst 374 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-08-25 22:32



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Jag har kikat lite på dina alster...den här dikten är faktiskt suverän..grattis!!
2014-03-07

  Robin V
Mycket bra! Återigen jag gillar ditt lite råa sätt att skriva på
2011-09-21

  Rasehorn
HearligT !
2011-09-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Fantastisk text!
Stor känsla i dina ord!
2011-08-28

    Nicklas VIP
Du har verkligen talang. Gillar ditt sätt att måla med ord och även ditt fantasifulla sätt att dra färgstarka metaforer.
2011-08-26

  Heavenisaplacenearby
Underbart vackert!
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b