Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ABRUPT

ajajajaj
och gatorna går
gatorna går så snabbt härifrån
att det brusar, det brusar om alvöronen
han fattade aldrig att jag är magisk
och jag fattar ingeting om honom
så är det så kan det va här i livet
det är inget att hänga upp sig på
bara att ta sig hem på nåt sätt
när tunnelbanan slutat gå å
domna bort sin lilla mun
vyssja barnet inom sig
men ajajajaj
visst känns det som
att det nog vore ganska skönt att slockna
abrupt när man brinner som allra mest




Bunden vers av ester.b
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-14 18:53



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b