Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körsbären

än åh än är det tidig sommar
i den gömda delen av parken
precis under bron där det luktar piss
dit dom oönskade och kära kommer
där finns det körsbär på träden
och jag
sträcker på mina armar
fingrar på de lena små bären
men än åh än är det tidig sommar
än smakar körsbären i parken surt
du når några grenar högre än jag
du kan plocka dom som rodnat
dom är söta säger du
vi kan vänta några dagar
sen kan vi komma tillbaka
till här under bron
men än åh än är det tidig sommar
du spottar ut en kärna
och jag sänker mina armar
undrar
om du fortfarande är kär i mig
när körsbären är röda
för än åh än är det tidig sommar




Fri vers av ester.b
Läst 465 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-09 00:38



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar denna
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b