Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillorna, våren och Figaro

det slår mig plötsligt att
medan vi var inomhus
har skillorna i hörnen
som är våren slagit ut
jag chansar på att bussen
kan ta mig ända hem
möter solen under luggen
lätt förvirrad lite fumlig
undrar hur länge vi sov
undrar om du somnat om
och fan va skitig jag e
med eyeliner som smular
och fan va skitig jag e
skulle ju inte bli kär
men så har det plötsligt gått
en lång en så lång tid
så har världen tickat vidare
när vi var inomhus
så har skillor slagit ut
medan jag sov mot din hals




Bunden vers av ester.b
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-13 22:27



Bookmark and Share


  Saring
Underbar denna
2016-07-24

  cilax VIP
den är mycket fin
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b