Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babasonic

Jag känner igen er på Babasonic
Jag känner att ni är så trötta på mig
Jag känner ni bryr er så lite om shit
Jag känner att jag är bisarr känner ni
Men fuck it stå kvar i rökrutan och lev
Ni kan stanna på platsen som en gång var allt
Ni kan dansa själva till Broder Daniel
Ni kan älska precis som ni alltid har gjort
Jag ska bort
Jag vill slippa se er varje onsdag
Jag vill bli frisk från alla barn i min stad
Jag vill vara nåt mer än sjunde vackrast i rummet
Jag vill känna mig sjuk någon annan stans
För jag känner igen er på Babasonic
Och jag känner att jag är så trött på er




Bunden vers av ester.b
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-31 18:47



Bookmark and Share


  Saring
Älskar denna.
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b