Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målande till ro

Jag vill måla din värld
med färger så klara
en nyans till det goda
som kan leda dina steg

Jag vill måla med kyssar
från jordens hjärta
och med stjärnors stöd
vill jag vagga din själ

Jag vill måla med sånger
tagna ur kärlekens röst
ett klangspel av toner
bara vinden kan förstå

Jag vill måla ditt inre
från fria paletter
likt önskningens brunn
under himlens stativ

Jag vill måla med ro
som vågen smeker havet
där klipporna blänker
vid gryningens nyanser

Jag vill måla med kärlek
dina innersta drömmar
på en väg så knagglig
ska din gryning vakna

Jag vill måla din tanke
som en saga som är sann
på ett berg nära himlen
får du skåda fredens rike

Jag vill måla med ljusa färger
kärleken mellan dig och mig
på en strand till friheten
ska vi hålla varandra i handen




Fri vers (Fri form) av ULJO
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-26 05:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Blir ett underbart konstverk ;)
2011-08-29

  anits VIP
En underbar tavla målar du
med dina ord
2011-08-26

  aol
du målar ord som svävar in till mej så vackert
2011-08-26

  Maj-Lis VIP
Underbart vackert...vilken tavla de blir
2011-08-26

  Catharina Edin VIP
såna svepande dansande strofer, så väl du uttrycker ditt innersta.
2011-08-26

  Eva Helene VIP
Mjukt, melodiskt och vackert!
2011-08-26

    ej medlem längre
Vackert måleri.
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO