Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inga drömmar som dessa

Vid sommarens vägskäl
Börjar en dröm
Hoppet dansar inom mig
Du är min kärlek
Min inre längtan
När du blommar
Föds nytt liv
På våren




Fri vers av poetlinan
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-26 06:43



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan