Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

När hjärtat inte förmår älska
när själen bleknat som natten

Då stänger evighetsdörren
låser noga de sju låsen

Det går mycket fort
oändligheten väntar




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 344 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-26 09:40



Bookmark and Share


  Zelogath
Grattis till en värdig plats bland de Uppmärksammade, ännu en gång!
2011-08-31

  Zelogath
Mycket smärtsamt men sant
Och jag blir lika förbannad och sårad varje gång det händer
Varför saknar jag en av och på-knapp
2011-08-27

  anits VIP
Gör ont att läsa
2011-08-26

  aol
så smärtsamt sant,
2011-08-26

  Jakob Drakros
Om jag kunde låsa ...
Bildtalande vacker
Tack.
2011-08-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tomheten lyser
tungt fram i Dina
ord, en tystnad
som i evighet
tycks vara gjord...
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson