Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbubblor

Jag känner det
överallt
pulserar
vibrerar
och flödar i min kropp

Kärlek som inte kan döljas
förnekas
eller bortses ifrån

Så starkt
så starkt
så starkt
att ALLA
borde se
höra
märka
lyckan i mina ögon
kärleken som svämmar över i min kropp

Kärleken att finnas till
vandra här
och att vara jag
i en värld
så fantastisk

Lyckan
av att DU är min vän
och även om vi inte alltid ses
finns vi
är vi
delar vi
LIV




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-26 16:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-08-28

  Maj-Lis VIP
Underbart att läsa om kärleksbubblor
2011-08-26

  Glensan
Underbar text
Underbar känsla
Helt enkelt underbart

Grattis till den känslan

:-)
2011-08-26

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen