Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad mening




och
sen den dagen

är allt bara
en konstruktion
av ord




Fri vers av Agnes
Läst 801 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-08-26 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt! Så enkelt. Men så stort.
2014-12-04

  Eva Langrath VIP
Tomheten beskriven på ett sätt som känns.
2012-08-26

    Noomi
när livet går på tomgång...
mycket starkt och snyggt..
2011-11-26

  Mangal VIP
Mycket talande och snyggt skrivet. Budskapet tynger.
2011-08-31

  ia VIP
blir alldeles stum...
just nu i livet
är få ord som påverkar mig
men dina landade precis...

.
2011-08-31

    ej medlem längre
Kort men det behövs inte mer ord.
Bra!
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes