Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fakta

Enligt studier från olika universitet över hela världen
visar det sig att ju högre belöning desto sämre
prestation. En fakta som vetenskapsvärlden alltså vet
men som storföretagen tvingar sig själv att bevisa igen
och igen...




Fri vers av Sikska
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska