Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten fundering mellan åskknallarna


smärtblomster

när romantiken blommar
och hjärtesmärtorna
breder ut sig
har jag en trasig
spolpump att fundera över
fick inte alla reservdelar igår
förhoppningsvis
kommer dom i veckan

väderprognåsen går helt klart
inte i takt
med min plånbok
får hitta på något annat
i veckan

det reder sig nog
och nu slutade regnet




Fri vers av tom boreland
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 09:46

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
En så'n fin liten vers!
2011-08-27

  anits VIP
så är det ofta för en liten ensam
småföretagare i vilken bransch det
än gäller, mycket bra skrivet
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland