Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det känns nästan som jag inte skrivit detta själv.... orden kom någonstans ifrån....


Blott ett liv

Om jag säger som så
att du får lukta på min
om jag får lukta på din

För vi delar väl lika

Bröder och systrar

i jämlikhet med varandra

Jag bakar en kaka åt dig
och du en åt mig
Tillsamman blir den stor

Så är det med annat också
vi delar med varandra
i glädje och sorg

... och vi luktar på kakor
smular
och njuter
av varandra

Tills den dag...




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-27 18:39



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen