Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Den bästa samlingen i Sverige genom tiderna tyvärr tryckt med få ex på litet bolag då de stora enbart bryr sig om trender av det kommersiella - nu precis som då




Progressiv Musik

~*~

Progg är inte progressiva
förkortningar som förstör musik

Träd, Gräs & Stenar, Kebnekaise, Ralph Lundstedt, Hansson & Karlsson
är de som närmar sig USA:s hippies allra mest kända internationellt
det kommer från utsidan mot insidan
och inte förringat vänster mot höger

utan ro ekan
i den gyllene mittens fåra

musik är inte politisk propaganda
utan globalt om mänsklighet
för alla experiment i det psykedeliska
att ta parti för all mänsklighet inte din egen förening eller det lokala partit
kommersiellt nonsens under fanan av medmänsklighet

för en billig penning

hippierörelsen är och var helt okommersiell

nakna i Edens djungler är barnen av djuren och människan
liksom fredstanken
springandes fri

26 Augusti 2011

LPWJ




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-27 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP