Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen med vapnet

Hundra kulor kvar
Du vill mig väl

Inatt

Jag kommer se dig igen
På bruna lastbilsflak

Hur det var

Vilka skäl
Hade du att stjäla vår skatt?

Tiden är lång

Nu simmar ingen
I blomsterfylld vak
Med hjärtat på språng




Bunden vers (Rim) av Sarah Tomasson
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarah Tomasson
Sarah Tomasson