Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stanna

vill aldrig lämna här

här

om du visste att jag funderar
på att hoppa av
skulle du
stanna?




Fri vers (Fri form) av Sarah Tomasson
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-23 09:22



Bookmark and Share


  träsnidaren
Innerligt starka ord.
Mycket fint, men smärtsamt!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Sarah Tomasson
Sarah Tomasson