Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under skyn

Himlen är vit och har landat långt ifrån mig.
Den är kaxig och ser mig inte, inte än.
Den är den enda som aldrig blir min vän,
den förstör, skadar och uppbygger mig.

Den finns alltid där som en ytlig sköld.
Vackrare än nånsin lyser den upp
av dagens glitter, av en grupp
regnmoln som kråmar sig i oktobers köld.

Jag vill se ut som du,
vara precis lika majestätisk,
känna hur stormarna gör mig förförisk
när jag går ut genom min farstu.




Bunden vers (Rim) av Sarah Tomasson
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-11 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarah Tomasson
Sarah Tomasson