Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om min ätstörning


Kroppstillslaget

Det är svårt att bli frisk -
det gör sådär ont
som det gör när huden bränts bort
av rullskridskor, av min egna, dumma risk.

Vill inte leva som sjuk,
inte längre, inte mer.
För första gången på ett årtionde
är dagen ljus och hjärtat mjukt.

En dag i taget, en måltid i taget,
piller hit och piller dit,
massa kramar, några dikter -
så vinner jag nog kroppstillslaget.




Fri vers av Sarah Tomasson
Läst 365 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-21 21:04



Bookmark and Share


  aol
Kram vännen
2014-06-24

  Tiger Flowers
Fint beskrivet av hur friskhet är en ständig kamp
2014-06-22

    ej medlem längre

en stor kram
från mig, numera frisk ...
2014-06-21

  louisegirl
Berör..<3
Fint förmedlat!
2014-06-21

    ej medlem längre
Kämpa på, kram!
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Sarah Tomasson
Sarah Tomasson