Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kakor och änglar

min sommar är här till slut
mina händer är berättelser som inte längre dödar
ljuset är inte längre dimmigt, det är solklart
och om natten finns värmen i min säng

din historia har tagit vägen ut
jag minns allt som elektriska stötar
jag visste inte vägen men jag visste vart
du förde vårt gäng

nu har jag min egna lägenhet
jag räds fortfarande din ilska
men jag är starkast nu
det finns botemedel mot sånt här

min kropp är min egna ändlighet
så mycket sötma som vill trilska
med det gamla

nu är jag inte längre omgivningens fru
jag älskar friheten och allt den lär

det är inte lätt att älska någon
speciellt inte när jag själv längtar bort
det är fortfarande för kallt och
alla beter sig som främlingar

alla fattiga blir en garnison
varje rörelse är en sport
alla åskådare är en generad skock
och nu lever jag igen
och nu skryter jag igen

nu när sommaren är här
får inte du vara kvar här




Bunden vers (Rim) av Sarah Tomasson
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-15 13:51



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
din sommar
är

fylld med det
sommar är
2014-06-17

  Hans Christian
"min kropp är min egna ändlighet
så mycket sötma som vill trilska
med det gamla"

Har läst den ett par gånger och den blir bara bättre o bättre. Den överraskar.
Ovanstående är briljant !

2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sarah Tomasson
Sarah Tomasson