Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på din ursäkt

Jag är hopplöst försvarslös
och du har greppat svärdet.
Fast jag stod ensam och frös
lämnades jag på gärdet.

Inga förlåtelser kvar.
Jag kommer aldrig fatta
hur du, alltid snäll och rar
kunde låtsas och skratta

för att du inte bryr dig,
för att din kraft är borta
för att världens alla nej
gör dina drag för korta -

fan,
jag förstår dig alltför väl.




Bunden vers (Rim) av Sarah Tomasson
Läst 814 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-13 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarah Tomasson
Sarah Tomasson