Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålars glans

Vi ska sitta i gräset
på en nyslagen äng
känna morgonens skönhet
till vindens refräng

Åt en fjäril i stunden
ska vi vinka farväl
där som gryningen nalkas
med sin nyfikna själ

Vi ska vandra i regnet
under mitt paraply
och ta skydd för skurar
från himmelens sky

Vid en strand ska vi stå
och se vågorna simma
där bejakas vår kärlek
till morgonens dimma

Vi ska dansa på stenar
vid klippornas ruljans
hålla hårt om varandra
som vi vore i trans

Där vid vågornas brus
ska vi tänka på livet
höra havsjungfrun sjunga
om kärleken så givet

Vi tar vara på stunden
där i morgonens frid
när solen vaknar upp
och ger oss av sin tid

Där i solstrålars glans
släpps vår kärlek ut
den känslostorm vi hyser
kommer aldrig ta slut




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-28 04:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint diktat
2011-08-29

  Eva Helene VIP
Mjukt, skönt och så vackert!
2011-08-28

  anits VIP
Så vackert och kärleksfullt målar
du dina ord till den underbara dikt
2011-08-28

  Linda CH VIP
Underbart vackert innehåll skrivet med ett flyt som forsar fram likt en skogsbäck efter regn.
2011-08-28

    ej medlem längre
Vackert och kärleksfullt.
2011-08-28

  walborg
Rim och meter bara flyter ut från Din penna. Fint.
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO