Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: en gammal favorit Grönstedts XO...12 år minimum; inget som är ljust som läsk eller öl




Alkoholens Lidande Kan Ofta Helt Orsaka Lidandet [rimvers]

~*~

Jag dricker enbart mörk sprit
och mörkt öl
och om det är vitt vin
är det bäst att det är mousserande

annars kommer huvudvärken redan innan glädjen

men rom är en bra uppfinning, grappa likaså
av fruktsyrorna känns det knappt det är alkohol
och mörkrött vin som legat i ekfaten tills vi få
sherry, cognac eller port

även minst 12 år gammal whisky kan väl gå
så varför dricka eländet egentligen

tacka vet jag trocadero

27-28 Augusti 2011

LPWJ

 

Öfvriga dy-lika ting:

VSOP

Sommarbägare med litet glas bredvid




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-28 07:17



Bookmark and Share


  aol
håller med, bra skriftat
2011-08-28

    ej medlem längre
Håller helt med.Alkohol är ett farligt gift,statens mjölkkossa nummero ett.
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP