Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tra la la...

Jag väljer
min tanke
att få sväva fritt
genom dal och topp
över ängar och hav

Inget kan mig stoppa
den kärlek jag ger ut
den du väljer själv
att ta emot
eller stänga ute

Du är fri att välja

... och jag väljer NU
idag
denna stund




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-28 10:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suverän.
2011-08-28

  Maj-Lis VIP
Härligt ...ingen kan mej stoppa
2011-08-28

  Jakob Drakros
Så ...wow :)
Den glänser bland pessimismens stenar!
Nice
2011-08-28

  aol
så rätt du skriftar, gillas vännen,
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen