Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
shit snacka om att rota i det som varit


minnen

Fyfan vad det var coolt att sparka på min kropp

ni tyckte ni va starka att inte säga stopp

men aldrig mer jag se er nej borta är ni nu

i minnet känns dom slagen och inget fattar du




Fri vers av andreas87
Läst 177 gånger
Publicerad 2011-08-28 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreas87