Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan vad bra den blev


ingen

ingen ska vara så ensam att ilska gör dig sedd

ingen ska vara så ledsen att livet gör dig rädd


ingen ska få vara så liten blind och trött


ingen ska få mista den ros som marken fött


ingen ska bli förd framför murar sten och och hat


nej alla ska få få äta det som finns på livets fat




Fri vers av andreas87
Läst 218 gånger
Publicerad 2011-11-20 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreas87