Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ganska ok


dom tyckte jag var dum

dom tyckte jag var snäll och lura mig på allt

dom tyckte det var roligt när jag grät och det blev kalt

dom tyckte jag var dum och inte nåt förstod

dom tyckte det var konstigt varifrån jag fick mitt mod

dom tyckte att en sån som jag ska gömmas

dom tyckte mina tårar evigt måste glömmas




Fri vers av andreas87
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-11-08 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreas87