Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte helt kass


släpp mig

släpp mig nu jag måste springa bort just från all den längtan och hatet ni har sått


släpp mig nu och säg att du förstått varför mina drömmar bleknar här av grått


släpp mig jag behöver att ensam alltid vara

släpp mig nu när du ropar ska jag svara




Fri vers av andreas87
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-06 18:39



Bookmark and Share


  Kalle.O
Fin!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

andreas87