Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ganska ok


jag tände ett ljus

jag tände ett ljus i kyrkan framför dig

jag såg i dina ögon att du alltid älskat mig


jag tände ett ljus för det du känner för mig din bror


jag tände ett ljus och med livet blir du stor




Fri vers av andreas87
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-10 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreas87