Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ganska ok tycker jag


ibland

ibland så kan jag undra varför jag står här


om du mig kan skratta åt som givit dig besvär


ibland så kan jag undra varför saker blir så tungt


snälla se ett hjärta som länge tilll är ungt




Fri vers av andreas87
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-04 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreas87