Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med denna men jag tycker om den iallafall


jag reser mig nog snart

jag reser mig nog snart från denna kalla mark


jag finner nog dom svaren och igen jag blir så stark




jag reser mig nog snart för jag måste orka gå



jag reser mig och finner en blick av livet då




Fri vers av andreas87
Läst 204 gånger
Publicerad 2011-10-08 20:58



Bookmark and Share


  hilen
mm tycker också om den. och tror jag vet vad du ville ha sagt.
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

andreas87