Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är jävligt nöjd med dennna


jag vet hur det känns

jag vet hur det är att vara tom och rädd


jag vet vad som händer när människan ej blir sedd


jag vet vad jag känner när du givit allt ditt hopp


jag vet att jag saknar dig med sliten själ och kropp





Fri vers av andreas87
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-12 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreas87