Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pianolog I




i svartvitt vill

 

 






i

i svartvitt vill virvla dig!


w

vackrare mitt stilla.


i

längtar tangenternas småspring i fördolda salonger!!


w

bestyrker sällan vem?


S

vi valsar!!!


w

vanvördigt uppvaggas vi!?!


i

inte såvitt stjärnspillror inslockna svore ensam plinka...




 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-28 13:36



Bookmark and Share


  Aftonvännen
nyxfullt som en finsk tanko..
2011-08-28

  Nanna X
fin idé, men jag får inte ihop bokstäverna, det brukar ju vara black & white eller ebony & ivory men här det i & W, är alla tangenter vita då? S gissar jag är en vals i ess dur som tangenterna drar tillsammans.
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP