Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väljer det vackra

Jag känner smaken
virvla på min tunga
dansa
så mycket mer
än bara sött och salt


Jag känner marken
under mina fötter
gränslöst
så mycket mer
än bara asfalt


Jag känner dofter
i min näsa
sprider sig genom porer
så mycket mer
än bara sot


Jag hör tonen
i mitt öra
smeker mitt inre
så mycket mer
än bara surr


Så Mycket Mer

Det finns

Så Mycker Mer...







Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-28 17:27



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
Härlig text...vill läsa mer....
2011-08-29

  Bibbi VIP
"Så Mycket Mer

Det finns

Så Mycker Mer..."

Exakt.
2011-08-28

  lodjuret/seglare VIP
ibland när man först läser, en text, en dikt, och sedan även vill tycka sig minnas något av den eller det den påminner om så kan det vara som att söka efter textens själ, det kan också vara känslan av att bara som vilja den väl
2011-08-28

    Birgersdotter VIP
Fin härlig dikt
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen