Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/CW 2011-08-28


Glimt av ett skepp

Jag ser dig från mitt fönster
långt där borta
En osynlig figur sitter tyst
spanar oförskräckt
utan att din närvaro fyller rummet

Om du såg mig

Du skrattar inte
är alldaglig
Vad känner du under dina dagar?
När du går runt i Dublin
på din resa över haven
Härifrån ser det ut
som du glänser mer
utanpå
än inuti




Fri vers av Caroline Lind
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-28 19:52



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
bra :)
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind