Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu/tanka




hånad blev handen

 

hånad blev handen
den vänstra, för läkaren
kunde inte välja

stavning hann hon inte med
men var rätt i huvudet

hur kunde musik
rädda livet på henne
i mobbad miljö




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-29 11:15



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
En tankeväckande tanka att återvända till och läsa på nytt. Bokmärker.
2011-08-29

    Birgersdotter VIP
berörande ..musik är bra till mycket
2011-08-29

  Cris
Det var en tänkvärd text minsann. Musik är bra för mycket. Om man blir utsatt.
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP