Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenet bedrar.

Jag är likt en dalmatin
född med fläckar.
Mer svart än vit
onormal.
Morrar när jag ser dig
galen.

Jag kan liknas vid en igelkott
så ofarlig.
Sticker dig när du minst anar det
ond.
Håller mig för mig själv
rädd

Du glömmer att tänka efter, vännen.
Jag är inte onormal
-unik.
Inte heller morrar jag för att jag är galen
-jag är sårad.
Låt dig inte luras av mitt utseende, älskling.
Jag sticks inte av ondska
-aktsamhet.
Jag gömmer mig inte av rädsla
-jag håller mig borta från människorna som sårar.




Fri vers av Cija
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-06 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija