Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer att vi som människor tappar fotfästet ibland. Det är inget konstig med det. Det är ett stundom högt och krävande tempo i livets karusell.


Svårt, ändå tror jag.

Jag som älskar att skriva, har fått skrivkramp.

Förstår ingenting, det är tomt på hårddisken.

Kanske ändå som en reflektion från mig.

Det har varit mycke nu, livet har verkligen pockat på uppmärksamhet.

Har bestämt mig för att gå ner för landning, i mig själv i min själ.

Gud har hört mina böner förr, jag ber om vägledning.

Den får jag på det ena eller andra viset.

Det gäller att vara lyhörd och förstå hans vägar.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-29 19:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut så det är...
Om Du vill skriva
men det är tomt
i hjärnans kontor
och om Du då släpper
skrivartanken så vilar
hjärnbanken om Du
ägnar Dig åt något
annat, sen har det
som stannat helt
nya ordslingor in
scannat, då är det
där igen bemannat!
Skön vila önskas Dig!
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP