Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är...?

Kärlek är,
ja vad är kärlek egentligen?

Svaret är olika beroende på vem du frågar,
beror på vart den människan är i livet.
Frågar du mig så blir svaret,
Jag vet inte.

Jag vet vad romantik är,
jag vet vad lycka är, men kärlek.
Kärlek kan vara så mycket,
men som min farfar skrev,
"Finns kärlek eller ej?
Svaret får du först med facit i handen."




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-29 23:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
men Du, bör få kärlek i överflöd.
2012-01-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, kärlek går ej att beskriva
det går bara att genomleva
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia