Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För lögnare och barmhärtiga

Tro ej på hans ord
ty de är orden från en lögnare
Missleds ej
av de ord hans mun skapar

Lita inte på en lögnare som gråter
när han inser sin egna synd
Tro ej
på de böner han spiller

För lögner försvinner aldrig
från en lögnares hjärta
och lögner kan komma flödande
som modersmålet på en släktträff

Men ge sympati
till lögnaren som skrattar
Sympati för den smärta som snart krossar honom
då hans hus av lögner faller samman över honom




Fri vers av Sikska
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-30 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska