Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molekylär Energi

~*~

Att skapa och skriva text och musik
är helt annorlunda mot
att den framföra

lika stor skillnad som att sitta i ett rum ensam
och allena eller med andra koncentrerad mot
att med en samling eller en person prata

om "har du hört det här", "titta här" och
"nu kom jag på"

av ett redan nedtecknat materials crescendo
i själ och hjärta
ande och hjärna

biosfärens totala membrans elektron
liksom skogens naturs biotop

av den molekylära energi som bildar musik
och dess energifält runt sitt väsende

30 Augusti 2011

LPWJ




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-30 05:01



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
jag gillar både gamla tonsättare som hade musiken i huvudet innan det kom ner på papper sedan följde instrumenteringen, vad passar till vilken melodi eller stämma som ju är halva musiken

men också då de går upp på scen och bara spelar till en rytm eller takt, improvisation

men allt föds ur tystnaden

Be well,
LPWJ
2011-08-30

    Naji Yaaqoub VIP
en hel värld av tystnad och romantik krävs
tack för texten
2011-08-30

  Bibbi VIP
Håller med.
2011-08-30

  Ninananonia VIP
Visst är det så...molykelär energi...
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP