Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10:26. Månen Och De Dödliga



Det blir ingen måne inatt. Hon har slocknat.
Ja slocknat av sorg. För att alla ni som sa

att det bara var solen som speglade sig
mot henne

för en gång skull ska förstå
att hon lyste av sig själv - månen

av en inre låga
som inte kunde omfattas av oss osaliga.




Fri vers av ulf olsson
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-30 13:17



Bookmark and Share


  Nanna X
jag stämmer in i ditt försvarstal. månen är underskattad!
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson