Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudet ögonblick

Jag minns dig
i mitt egna förbjudna ögonblick
din blick
dina händer
din röst

Våra skratt
minns
Ingen vet
det vi vet

Jag minns dig




Fri vers av Novemberblomman
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-30 16:11



Bookmark and Share


    AA VIP
Härliga minnen.
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman